Aanbod

Bijeenkomsten

Round Tables
Als participatiecommissaris kunt u deelnemen aan round tables waar actuele onderwerpen en dilemma’s worden verdiept. Naast een korte keynote door een participatie is er volop ruimte voor discussie en interactie met peers om zo eigen inzichten verder aan te scherpen. De round tables zijn toegankelijk voor commissarissen, investment managers en leden van investment committees. Ook nieuwe commissarissen zijn welkom die qua kennis en ervaring passen in het profiel van de participatiecommissaris en de ROM-code. Per round table nemen circa 15 mensen deel en worden roulerend georganiseerd op de kantoren van de ROMs. 
 
Conferentie
In het voorjaar vindt een conferentie plaats voor participatiecommissarissen. Deze conferenties kennen een plenair deel met keynote speakers en een aansprekende dagvoorzitter, plus een interactief deel met diverse breakout sessies waar over het dagthema verder kan worden gediscussieerd.

Opleidingen

Als moderne commissaris is up to date blijven van de ins en outs op het gebied van governance een must. Als toezichthouder bij één van de ROM's van dit platform, komt u bij onderstaande opleiders in aanmerking voor een speciale korting. 

 

Governance University heeft voor Participatiecommissaris.nl drie programma's geselecteerd:

Hierbij biedt Governance University een korting aan van 10%, waarbij de voorwaarde geldt dat uiterlijk een maand voor aanvang wordt aangemeld en de cursusfee voldaan is. Neem voor meer informatie contact op met Governance University.

 

Nationaal Register biedt met de NR Academy diverse opleidingen aan. U heeft hier bijvoorbeeld de keuze uit meerdere Masterclasses van 1 of 2 dagdelen, die inzoomen op verschillende thema's of als u zoekt naar een programma dat alle facetten van het vak toezichthouden behandelt, kunt u ook kiezen voor de Leergang Board Potentials bestaande uit vijf modules.

Als participatiecommissaris krijgt u 10% korting op deelname aan één van de opleidingen. Meer informatie kunt u op de website van Nationaal Register lezen of neem direct contact op.
 

NCD Academy biedt aan dit platform onderstaande opleidingen tegen speciale tarieven aan:

Meer informatie kunt u lezen op de website of opvragen bij de NCD Academy. 

Governance Kennisbank

In deze sectoroverschrijdende database vindt u de meest uiteenlopende en relevante onderwerpen op het gebied van toezicht. Na het aanvragen van een gratis account via deze website, heeft u toegang tot meer dan 1000 artikelen op het gebied van good governance: een rijke bron aan informatie voor elke commissaris. 

Governance Kennisbank

"Met het Governance Platform ROMs wil InnovationQuarter de participatiecommissarissen toegang tot een nationaal netwerk van (publieke) commissarissen bieden en de uitwisseling van kennis over het uitoefenen van goed toezicht nog effectiever maken"